Yogisk zoneterapi

Yogisk zoneterapi virker dybt afbalancerende på krop og sind.

Fødderne afspejler hele kroppen og de indre organer, og ved at massere og påvirke  zonerne under fødderne sættes healing og udrensning i gang dybt i kroppens organer, kredsløb, hormonsystem og kirtelsystem.

Kroppen har 72.000 nervebaner, kaldet Nadis, som kan påvirkes under fødderne. Yogisk zoneterapi stimulerer alle disse nervebaner, så din krops eget selvhelbredende system stimuleres.

Jeg lærte selv at videregive zoneterapiens mange gaver tilbage i 1988, hvor jeg tog en uddannelse i traditionel kinesisk zoneterapi. Siden da har jeg uddannet mig indenfor flere andre kropsbehandlinger og healings-modaliteter. Men zoneterapi har en særlig kvalitet af dyb healing, og jeg føler mig nu kaldet til at tilbyde denne særlige form for yogisk zoneterapi.

Efter min uddannelse i kundalini yoga efter Yogi Bhajan har jeg samtidig erfaret, at stimulering af føddernes zoner virker super godt som supplement til Kundalini Yoga.

Yogisk Zoneterapi skaber velvære og giver energi og naturlig afslapning og ro i sindet. Jeg anbefaler zoneterapi i og efter perioder med travlhed og stress, efter sygdom, for at hjælpe udrensning, for generelt at få mere energi.

Yogisk zoneterapi for wellness

En yogisk zoneterapi behandling  varer ca. 45 minutter, og derefter hviler du 10-15 minutter.

Du ligger lunt og behageligt på gulvet på lækre uldmåtter, så og kan give helt slip og modtage behandlingen. Jeg arbejder med dine fødder og gennemgår alle zoner, så hele kroppen stimuleres og udrensning og afbalancering sættes i gang på alle niveauer.

Hvis du har særlige udfordringer vil jeg fokusere ekstra på disse områder.

Yogisk zoneterapi er intuitiv, nærværende og dybt healende. Behandlingen foregår i ro, så jeg kan fokusere på behandlingen og du kan give helt slip og bare modtage. Vi snakker kun undervejs hvis der er noget konkret, du har brug for at udtrykke.

Book en yogisk zoneterapi session ved at ringe eller sms´e til Joyann på tlf 41432001 eller send en email til joyann(a)joyfulliving.dk. 

Zoneterapi priser

En zoneterapi session koster 550 kr
5-turs kort: 2.475 kr (Du sparer 10%)
10-turs kort: 4.400 kr. (Du sparer 20%)

Betaling kontant, via mobilepay eller via faktura.

Effekten af yogisk zoneterapi

Zoneterapi er kendt for at virke på mange skavanker, ubalancer og problemer ved at skabe både fysisk og mental balance. Her vil jeg kort nævne nogle af de skønne effekter ved yogisk zoneterapi.

Naturligt energiboost

Når kroppens organer, kredsløb, hormonsystem og lymfesystem kommer i bedre balance får du helt naturligt mere energi. Efter en zoneterapi session kan du ganske enkelt opleve, at du letter får tingene gjort, føler dig ovenpå og har lyst til at gå i gang med det, som kalder på dig i din hverdag.

Udrenser affaldsstoffer

Zoneterapi øger gennemstrømningen i lymfe og kredsløb og styrker blære og tyktarm. Zoneterapi er en virkelig godt supplement til udrensning via kosten og  kan hjælpe processen, hvis du ønsker at gå ned i vægt.

Letter smerte

Behandlingen får dig til at slappe af, så du kan bryde den negative smerte/stress cyklus, som man kan komme ind i ved vedvarende smerter. Zoneterapi kan også ofte lette hovedpine og migræne samt ryg- skulder- og nakkesmerter.

Mindsker depression

Zoneterapi behandling frigør naturlige feel-good hormoner (serotonin og dopamin) og endorfiner.  Dette reducerer kroppens stress respons, du bedre kan tackle hverdagens udfordringer.

Giver bedre søvn

Når stress frigøres og flere af de afslappende hormoner strømmer i kroppen vil du naturligt kunne sove bedre og dybere. Zoneterapi arbejder også på hormonbalancen og vil regulerer produktionen af melatonin, som hjælper til en sundt søvnmønster.

Reducerer stress

Zoneterapi åbner nervebanerne via de 72.000 nadis (nervebaner) som ender under fødderne. Når der er bedre flow i nervesystemet vil du naturligt føle dig mere afslappet i kroppen og få ro i sindet. Yogisk zoneterapi virker dybt ind i kroppens indre systemer og kan derfor frigive dybere blokeringer end fx traditionel massage.

Giver kredsløbet et boost

Et sundt kredsløb er en grundlæggende helbredsfaktor. Når kredsløbet styrkes flyder der mere blod og dermed ilt og næringsstoffer ud til alle celler og organer. Din krop får et boost af energi.

Kommer dig hurtigere efter skader

Den øgede nerveaktivitet, lymfeudrensning og kredsløbsboostet hjælper kroppen til at heale hurtigere efter skader og sygdomsforløb. Den dybe afspænding under en yogisk zoneterapi behandling sætter gang i kroppens eget naturlige helbredssystem.

Book en yogisk zoneterapi session ved at ringe eller sms´e til Joyann på tlf 41432001 eller send en email til joyann(a)joyfulliving.dk