Find ind til dit  hjerte: Mantra og blid yoga formiddag

Lørdag d. 11. maj klokken 10.30 – 12.30

Kom og og oplev den afstressende, opløftende og forvandlende kraft i mantras. Ved at chante enkle mantras sammen med andre i en tryg gruppe kan du opleve hvordan stress og spænding smelter væk, og fornemmelsen af at være overvældet af livets mange indtryk erstattes af ro og klarhed.

Vi starter dagen med blid yoga, så du lander trygt i kroppen. Derefter introduceres du til mantras hvorefter vi chanter mantras sammen, med musik. Du behøver ikke synge højt eller “pænt”, og alle stemmer er velkomne.

Tilmeld dig her til eventet lørdag d. 11. maj.

Det koster 120 kr som betales ved tilmelding.

NB: Begrænset antal pladser. 

 

Om matras

Mantras er helt særlige lyde, som åbner din energi og giver glæde, velvære og bobler i kroppen.

Et mantra er en lydvibration som ændrer og løfter din bevidsthed gennem en måde tungen bevæger sig i munden og den konstante rytme, når vi chanter mantraet. Mantraet stilner tankerne, ændre følelserne og åbner for intuitionen.

Er det noget religiøst?

Mantras er ikke noget religiøst, selv om flere religioner bruger mantras.

Mantras virker ved at lydene og rytmen skaber ændringer i hjernekemien. Vibrationen fra lyden og stimuleringen af punkterne i ganen påvirker de overordnede hormonkirtler i hjernen, som igen regulerer hele hormonsystemet og stofskiftet.

Vi starter dagen med blid yoga, så du kommer til stede her og nu. Derefter introducerer vi dig til mantra meditation og vi chanter en håndfuld mantras sammen, godt hjulpet af Torbens instrumenter og backing musik.

Du kommer til at opleve ”May the force be with you” mantraet, mantras for beskyttelse, healing og selvværd og mantra for vandbærerens tidsalder. Vi har udvalgt helt enkle mantras, som du hurtigt vil lære.

Om mantra meditation

Mantras er som små, magiske kodeord som løfter din energi og åbner for kontakten til dit indre lys. Mantras er for alle. Du behøver ikke synge ”pænt” og ramme tonen.

Det er din indre oplevelse, som er i fokus. Chanting af mantras er samtidig en fælles oplevelse, for når vi er flere som synger sammen, bliver oplevelsen større.

 

Næste mantra event er lørdag d. 11. maj klokken 10.30 – 12.30?

Eventet er for alle. Du behøver ingen erfaring med mantras, yoga eller meditation for at give dig selv denne oplevelse.

Adressen er: Nørregade 10 Halling 8543 Hornslet Det er lige mellem Aarhus og Randers. I den lille landsby Halling finder du Nørregade, som er en sidevej til “hovedgaden”. Du skal helt ud for enden af grusvejen, til et sandfarvet stråtækt hus.

Du må meget gerne medbringe en yogamåtte, hvis du har en. Tag også en meditationspude eller lignende med, hvis du har brug for støtte til at sidde på gulvet.

Det koster 120 kr. at deltage.

Joyann´s vej til mantra meditation

Det meste af mit liv har jeg været for genert til at synge sammen med andre. Lærte at man skal synge ”pænt”. Følte altid at min stemme lå et ”forkert” sted fordi jeg ikke kunne komme op på de højere toner – sikkert fordi de fleste fællessange ligger i et mande-toneleje.

Jeg har også været lidt bange for den kraft, som ligger i stemmen, for det er en stor energi, og når jeg åbner for den, kan jeg ikke længere gemme mig. Det var indtil jeg mødte mantra meditation og Kundalini Yoga.

Nu føles det efterhånden trygt og godt at bruge stemmen, og når jeg synger mantras får jeg kontakt med en virkelig skøn energi inde i mig, som giver klarhed og lethed, og magisk forvandling. Jeg besluttede sidste år at chante hver dag for at opleve denne skønne energi, og for at åbne min stemme.

Jeg fik også min musiker-mand Torben med på ideen, og han elsker også de enkle, smukke mantras. Så, ja, vi er blevet vilde med mantras.