Få lavet en personlig og unik mala

Mala kæden bliver din personlige support

En mala er mere end bare en række sten på snor.

Din mala bliver din personlige support, når du mediterer, dyrker yoga og fordyber dig i din daglige spirituelle praksis. 

En daglig praksis behøver ikke tage lang tid, – det som betyder noget er, at du bliver stille med dig selv, lytter indad og giver dig selv de minutter til at mærke efter, med eller uden længerevarende yogasets eller meditationer. Fem minutter daglig er så meget bedre end ingenting. 

En mala kæde kan blive din trofaste hjælper til denne praksis, hvor du fylder dig med energi og lytter til din sjæl. Din mala kan fungere som et symbol, som minder dig om, hvem du er. Den kan være en reminder, som får dig til at huske stemningen og følelsen af at være i flow og i kontakt med din indre kilde.

Du kan tage din mala med dig, når du er på spirituelle workshops eller går til yoga. På den måde bliver din mala en energi-bærer, og du behøver bare se på den, så husker din krop det gode energier.

Jeg vil elske at lave en helt unik mala til dig

En unik mala er lavet lige præcis til dig, så stenene, sammensætningen, farverne og guru-perlen matcher din energi og dine intentioner. Sådan en mala kæde vil hjælpe dig på din vej fra mørke til lys.

Det er den rejse,  hvor du frigør dig fra underbevidstheden programmer, gamle mønstre og vaner og tænder lyset, vælger glæden og går ud af hjertets vej. 

Det er med respekt og ydmyghed at jeg tilbyder unikke og personlige malas som spirituelle værktøjer. Kæder med Moder Jord´s smukke sten og krystaller, som hjælper med at spreder glæde og skønhed i verden, igennem dit unikke lys. 

 

Praktisk om personlige mala meditationskæder

Første step er at vi taler sammen, så jeg kan høre lidt om dig og dine ønsker og intentioner med dette spirituelle redskab. Hvad skal din mala hjælpe dig med? Har du særlige ønsker til sten, farver, energier? Skal prisen holdes på et bestemt niveau? 

Vi kan snakke på telefon eller på Skype. Du er også meget velkommen til at skrive til mig først, hvis det falder dig lettere at beskrive dine ønsker på skrift.

Derefter kommer jeg med forslag til sten til din mala. Jeg sender dig et par billeder, så du kan se, hvad jeg har mærket mig frem til. Du får ikke et færdigt billede, – da selve processen vil skabe den unikke sammensætning af stenene til dig.

Når du har godkendt stenene og prisen, går jeg i gang med at skabe din mala.

Det koster en personlig mala

Prisen på en personlig mala kæde ligger mellem 1250 kr og 1600 kr.

Prisen afhænger af materialerne.

Unakit, tigerøje, blodsten, lavasten, rosenkvarts, pyrit og sort obsidian er de mest kendte sten i den billigste ende.

Ametyst, grøn aventurin, mookait, bronzit, rhodochrosit, tourmalin og røgkvarts er eksempler på sten til medium pris.

De dyreste sten er sten er fx månesten, phrenit, blå angelit, lepidolit, morganit og citrin. 

Prisen på en personlig mala er inklusive snor, kvast, guruperle eller anden afslutning og andre materialer. 

Kontakt mig på joyann(a)joyfulliving.dk eller ring eller sms på tlf. 41432001. Det er helt ok at stille spørgsmål uden at bestille mala.