Personlig mala meditationskæde

Unikt mala design til dig

En unik mala halskæde er lavet præcis til dig, så krystaller og sten, sammensætningen og farverne matcher og støtter din energi og dine intentioner.

En mala som er skabt til dig er en daglig påmindelse på din spirituelle rejse. Perlernes smukke, dybe farver og energien i  de udvalgte sten og krystaller hjælper dig med at huske dine intentioner i hverdagen. Stenene støtter fysisk sundhed, giver følelsesmæssig support og hjælper dig med at få succes med dine mål og ambitioner.

Dine mala perler vil skrue op for dit lys og hjælpe dig med at fokusere på den glæde, der bor i dit hjerte.

Det er med respekt og ydmyghed, at jeg tilbyder disse unikke og personlige mala designs, der er skabt af Moder Jordens smukke sten og krystaller, som hjælper dig med at sprede glæde og skønhed i verden, og med at opleve dit unikke lys.

Opladet med dine intentioner

En mala er mere end bare en række sten på snor.

Din mala bliver din personlige support, når du mediterer, dyrker yoga og fordyber dig i din daglige spirituelle praksis. 

En daglig praksis behøver ikke tage lang tid for at være effektiv. Det som betyder noget er, at du bliver stille med dig selv, lytter indad og tilbringer nogle få kærlige minutter med dig selv. Fem minutter daglig er så meget bedre end ingenting. 

Din unikke og personlige mala kæde bliver din trofaste hjælper til denne praksis, hvor du fylder dig med energi og lytter til din sjæl. Din mala vil fungere som et symbol, som minder dig om, hvem du er. Kæden vil få dig til at  huske den helt særlige stemning og følelse af at være i flow og i kontakt med din indre kilde.

Du kan tage din mala med dig, når du er på spirituelle workshops eller går til yoga. På den måde bliver din mala en energi-bærer, og du behøver bare se på den eller røre ved den, så husker din krop det gode energier.

Pris på personligt mala design

En personlig mala kæde koster mellem 850 kr og 990 kr.

Prisen afhænger af materialerne.

Unakit, tigerøje, blodsten, lavasten, rosenkvarts, pyrit og sort obsidian er sten i den billigste ende.

Ametyst, grøn aventurin, mookait, bronzit, rhodochrosit, tourmalin og røgkvarts er eksempler på sten til medium pris.

De dyreste sten er sten er fx månesten, phrenit, blå angelit, lepidolit, morganit og citrin. 

Prisen på en personlig mala er inklusive snor, kvast, guruperle eller anden afslutning og andre materialer. 

Kontakt mig på joyann(a)joyfulliving.dk eller ring eller sms på tlf. 41432001. Det er helt ok at stille spørgsmål uden at bestille mala.