Hvad er Space Clearing?

Space Clearing omfatter afbalancering af den usynlige energi på et sted, udrensning af gammel, tung energi og forankring af nye, positive programmer på stedet.

Begrebet Space Clearing bruges generelt om det at arbejde med forvandling og fornyelse af energien i en bolig eller på en arbejdsplads.

I Danmark forveksles ordet Space Clearing ofte med det at rydde op. Oprydning er et vigtigt skridt i fornyelse af energien, stemningen, følelsen på et sted, og oprydning i sig selv kan være super forvandlende og opløftende.

Space Clearing sletter gamle programmer og mønstre

Space Clearing er en dybere proces, hvor energien renses helt bevidst og målrettet.

Space Clearing processen svarer lidt til at slette gamle programmer på en computer og derefter installere et nyt, opdateret system, som kan give det ønskede resultat.

Gamle programmer kan være tanke- og følelsesmønstre, som er blevet gentaget i boligen, enten af nuværende eller tidligere beboere. Det man ønsker at slette kan være mønstre og energi som handler om ufred, utryghed, fysisk eller psykisk vold, fattigdomsbevidsthed, mangelbevidsthed, frygt, fysisk sygdom, manipulation, ensomhed og så videre.

Hvis et sted er præget af sådan et gammelt energimønster kan det være svært for beboerne at komme videre, selv om man egentlig ønsker det og arbejder hen imod noget nyt. Det er som om mønstret sidder fast i væggene og i jorden (og det gør de rent faktisk også).

Space Clearing nulstiller energien

Boligen eller arbejdspladsen, eller hvilket som helt sted vi arbejder med, får en ny start, en frisk energi, et positivt  blueprint. Og det kan mærkes, helt konkret.

Efter en Space Clearing vil stedet føles lettere, lysere og mere åbent. Farverne bliver klare, luften føles frisk, alting lyser med en ny energi. Livet vil have langt lettere ved at flyde i den retning, som man ønsker sig og tendensen til at sidde fast i gamle mønstre bliver langt mindre.

Hvornår bruges Space Clearing?

Generelt kan du vælge Space Clearing når som helst og hvor som helst, da der altid vil være energi, som kan forløses og forvandles.

Du kan selv cleare dit hjem løbende, for eksempel efter den ugentlige rengøring eller om morgenen før du starter din dag. Du kan for eksempel bruge en Space Clearing spray, en klokke, en syngeskål eller et mantra.

Professionel Space Clearing kan anbefales når der er brug for en “hovedrengøring”  og når nye ting sker i livet, for eksempel:

  • Før starten på et byggeprojekt. Her cleares selve matriklen, så der skabes fred og harmoni i forhold til områdets energier og tidligere brug af stedet. 
  • Før du flytter ind i en ny bolig. Du har sikkert ikke lyst til at starte livet det nye sted i de tidligere beboeres energi. Boligen renses og der sættes en personlig intention for jeres nye liv i denne bolig. 
  • Efter ulykker, sygdom, skænderier, skilsmisser og andre dramatiske begivenheder. Negative og tunge følelser som vrede, sorg og smerte sætter sig i boligen og vil påvirke beboerne negativt. En Space Clearing fjerner den tunge energi og sætter en ny retning, så det bliver lettere at trække vejret, komme videre og genfinde glæden ved livet. Her anbefaler jeg at Space Clearing kombineres med Feng Shui SPOT ved fysisk besøg.
  • Når nye familiemedlemmer melder deres ankomst – ved fødsler eller adoption. Energien i hjemmet cleares med intention om en kærlig, fredfyldt og tryg start for det nye liv. 
  • Når som helt du og din familie har brug for et løft. Space Clearing kan for eksempel bruges som en dybere forårsrengøring, ved solhverv, ved fødselsdage – eller bare når I føler, at der er brug for det.

Læs også indlægget Space Clearing gav mig liljerne igen

Dit hjem kan blive et skønt, opladende fristed ♥