Space Clearing konsultationer

Jeg tilbyder Space Clearing konsultation i din private bolig, på kontoret, i din virksomhed eller på en byggegrund.

En Space Clearing konsultation kan som udgangspunkt foregå på to måder:

Space Clearing på afstand

Energi clearing af matrikel og bygning.

Læs mere

Space Clearing med besøg

Space Clearing proces i boligen/bygningen.

Læs mere

 

Space Clearing konsultation på afstand

Før selve clearingen hos jer tager vi et indledende møde på Skype eller telefon, hvor I fortæller lidt om, hvilke udfordringer I står I og hvad der sker omkring boligen/virksomheden.

Jeg skal bruge en fysisk adresse og en grundplanstegning (håndtegning er helt fint) af boligen og gerne et foto og/eller en skitse over bygninger og matrikel. Vi aftaler hvad I skal sende og hvordan, når vi snakker sammen.

Sådan foregår Space Clearing uden besøg

Et fredfyldt sted i mit hjemVi aftaler et tidspunkt for energi clearingen. I behøver ikke være hjemme, men det er fint, hvis I er opmærksomme på, at der bliver clearet.

Det er også rigtig fint, hvis I forinden har gjort godt rent og ryddet op, så meget det er muligt, så energien på stedet er renset for almindeligt støv og rod.

Inden clearingen vælger jeg de æteriske olier, planter og krystaller og andre redskaber,  som bedst kan støtte lige netop denne clearing.

Jeg tuner jeg ind på bygningen/boligen og hele matriklen og området. Processen fjerner gamle programmer på stedet og gennem kontakt til natur-energien sættes en dyb afbalancering i gang. Jeg beder om at få fjernet ikke-støttende energi fra gamle hændelser på stedet, clearer jord-energi og åbner en ny kanal for healende energi fra himmel og jord, som nu og fremover vil rense og afbalancere hele matriklen.

Boligen renses og “pudses” rent energimæssigt med hjælp fra de udvalgte redskaber. Til sidst forsegles processen, så de nye, positive programmer forbliver efter clearingen. Processen tager 1- 1 1/2 time.

Efter Space Clearing på afstand

Efter Space Clearing processen sender jeg jer en oversigt over det, jeg oplevede under clearingen. Nogle gange kommer der samtidig ideer, indsigter og tips til, hvordan I kan optimere energien på stedet. ved enkle tiltag.

I får også tilsendt en personlig Space Clearing spray med udvalgte krystaller og æteriske olier.

Pris på Space Clearing på afstand

Private hjem, lejligheder og hus: 1250 kr.

For virksomhed  aftales prisen individuelt.

Kontakt Joyann her

8 + 3 =

Space Clearing konsultation med besøg

Forberedelse til Space Clearing konsultation

Space Clearing konsultationen i bolig, virksomhed eller byggegrund består af tre steps:

  • Indledende samtale
  • Indledende clearing
  • Besøg på stedet

Indledende samtale før Space Clearing konsultationen

Før besøget og inden jeg går ind i den indledende Space Clearing tager vi et møde på Skype eller telefon. 

Formålet med mødet er at jeg lærer dig/jer at kende og får klarhed over, hvorfor I ønsker clearingen og hvad jeres udfordringer handler om. Vi snakker om, hvor I er nu, hvilke udfordringer I står i, og hvad jeg kan hjælpe jer med at manifestere gennem denne Space Clearing.

I får også et par små opgaver, som er sjove og lette at løse. Samtalen varer ca. 30 minutter.

Den første Space Clearing

Efter den indledende snak og løsning af opgaverne finder jeg de redskaber, som vil være til størst hjælp til lige præcis denne clearing. Jeg forbereder jeres Space Clearing alter, som kan bestå krystaller, blomster, figurer, ting fra naturen, lys og hvad der ellers kalder på at komme med.

Jeg udvælger farver, former og energier, som vil hjælpe jeres intentioner og ønsker.

I den første Space Clearing, som jeg laver på afstand, tuner jeg ind på bygningen/boligen og hele matriklen og området. Denne proces fjerner gamle programmer på stedet og gennem kontakt til natur-energien sætter jeg en dyb afbalancering i gang. Dette svarer til processen i Space Clearing på afstand.

Space Clearing processen vil rense, cleare og forny energien i hele din bolig. Den vil samtidig forankre den energi, som I har mest brug for mere af i jeres liv. Det kan for eksempel være at du/I ønsker mere kærlighed, fred, livsglæde, spiritualitet, overflod eller sundhed.

Sådan foregår Space Clearing konsultationen

Efter den indledende clearing er det tid til at jeg kommer på besøg hos jer.

Vi aftaler et tidspunkt, hvor I kan være til stede i huset og har haft tid til at gøre klar. Det er optimalt, hvis alle voksne beboere er til stede, men det kan også gøres med kun en af jer, hvis I bor flere sammen.

Det er rigtig fint, hvis I forinden har gjort godt rent og ryddet op. Jo bedre I er forberedte, jo dybere vil processen blive. Der er også andre små ting, I kan have klar. Det snakker vi om.

Hvis I har udfordringer omkring fysisk rod eller generelt føler jer fastlåste eller ikke kan overskue en mere grundig oprydning kan en Space Clearing godt være det, der skal til for at komme i gang. Så hold dig ikke tilbage med at kontakte mig, hvis rod er et problem.

Space Clearing konsultation i private hjemFokus på dine udfordringer og ønsker

Space Clearing processen vil løsne fastlåst energi, tilføre ny energi med fokus på dine/jeres behov.

Jeg medbringer de Space Clearing redskaber, som er bedst egnet til opgaven sammen med det personlige alter, som blev skabt til jer før den indledende clearing. Redskaberne kan fx. være æteriske olier, trommer, syngeskåle, klokker, fjer og andre ting fra naturen.

I processen kommer jeg omkring de rum i huset, som I bruger til daglig. Det er muligvis ikke nødvendigt at cleare kælder og loft, eller jeg kan arbejde med disse steder uden at gennemgå dem konkret.

Der kan vise sig andre typer udfordringer under clearingen, som I med fordel kan ændre på – i forhold til Feng Shui, oprydning eller brug af enkelte rum.

Efter Space Clearing besøget får I tilsendt et foto af jeres Space Clearing alter, som I kan printe ud og hænge op i hjemmet, og som vil hjælpe med yderligere at forankre de nye intentioner. I får også en flaske med Space Clearing spray specielt sammensat til jer.

Space Clearing besøget varer 2-3 timer.

Pris på  Space Clearing konsultation

Space Clearing konsultation med indledende clearing og konsultation på stedet koster 4400 kr.

Kørsel ud over 30 minutter fra min adresse afregnes med 300 kr/time.

Prisen gælder for boliger op til ca. 200 m2 – eller op til 8 rum, som skal cleares.
For større boliger, virksomhed og byggegrund aftales prisen individuelt.

NB: Space Clearing med denne metode er IKKE uddrivelse af ånder. Det er normalt mange andre årsager til tung energi end nærvær af ånder og afdøde.

Space Clearing af boligen – ny energi i alle kroge ♥

Kontakt Joyann her

11 + 4 =