Space Clearing konsultation

Jeg tilbyder Space Clearing konsultation i privat bolig, kontor, virksomhed eller byggegrund. En Space Clearing konsultation kan som udgangspunkt foregå på to måder:

Space Clearing med besøg

Jeg kommer på besøg hos jer og udfører Space Clearing processen på stedet.

Fordelen her er at I kan være med i processen, og det vil måske føles mere “virkeligt”, når I oplever Space Clearing processen. Måske I også har lyst til at hjælpe med til clearingen. Der kan også være helt konkrete udfordringer, som jeg får øje på undervejs når jeg er hos jer, og som I med fordel kan ændre på – i forhold til Feng Shui, oprydning eller Clearing.

Space Clearing uden besøg

Jeg udfører Space Clearing processen uden at besøge stedet, altså hjemme fra mig selv.

Energien rejser udenfor tid og rum, og denne metode helt på linje med den første, når det kommer til resultaterne. Jeg får som regel en del informationer intuitivt, når jeg clearer på afstand, og jeg kan “se” energi blokeringerne.

Forberedelse til Space Clearing konsultationen

Uanset om I vælger Space Clearing med eller uden besøg tager vi et indledende møde, så jeg lærer dig/jer at kende og får klarhed over, hvad det er for en energi, I ønsker i jeres bolig. Jeg vil høre, hvor I er nu, hvilke udfordringer I står I og hvad jeg kan hjælpe jer med at manifestere gennem denne Space Clearing.

I får også et par små opgaver som er lette at løse.

Efter den indledende snak og løsning af opgaverne stiller jeg ind på stedet og starter først skridt af clearingen, hvor jeg tuner ind på bygningen/boligen og hele matriklen og området.

Hvis I bor tæt på Aarhus/Randers kan forberedelsen foregå ved et personligt besøg. Ellers klarer vi det hele via Skype/telefon/email/post.

Samtalen varer ca. 30 minutter og derefter forbereder jeg mig i 1-2 timer.

Space Clearing processen vil rense, cleare og forny energien i hele din bolig. Den vil samtidig forankre den energi, som I har mest brug for mere af i jeres liv. Det kan for eksempel være at du/I ønsker mere kærlighed, fred, livsglæde, spiritualitet, overflod eller sundhed.

Space Clearing af boligen – ny energi i alle kroge ♥

Sådan foregår Space Clearing konsultationen

Space Clearing processen – konsultationen – foregår næsten på samme måde, uanset om jeg kommer på besøg hos jer eller clearer på afstand. Vi aftaler et tidspunkt som passer jer, hvor I kan være til stede i huset og har haft tid til at gøre klar. Det er optimalt, hvis alle voksne beboere er til stede, men det kan også gøres med kun en af jer, hvis I bor flere sammen.

Det er rigtig fint, hvis I forinden har gjort godt rent og ryddet op, så meget det er muligt. Jo bedre I er forberedte, jo dybere vil processen blive. Der er også andre små ting, I kan have klar. Det snakker vi om.

Space Clearing processen vil løsne fastlåst energi, tilføre ny energi med fokus på jeres behov, og energien vil blive forankret gennem processen. Jeg skaber et “alter” i processen, specielt sat op til jer. De ting, jeg bruger på jeres alter har helt konkret betydning for lige netop de energier, følelser, stemninger og oplevelser, som I gerne vil have til at vokse.

I processen kommer jeg omkring alle de rum i huset, som I bruger til daglig. Det er muligvis ikke nødvendigt at cleare kælder og loft, jeg kan arbejde med disse steder uden at gennemgå dem konkret.

Ved fjern-clearing gennemgår jeg huset på samme måde, men går ud fra en grundplanstegning og Google Maps.

Efter besøget vil i få et flot foto af jeres Space Clearing alter, som I kan hænge op i hjemmet, og som vil hjælpe til yderligere at forankre de nye intentioner.

Space Clearing processen varer 2-3 timer.

Redskaber til Space Clearing

Jeg bruger mange forskellige redskaber til Space Clearing, og det er individuelt, hvilke metoder jeg bruger i hvert enkelt tilfælde. Det afhænger af formålet med konkrete opgave.

Jeg bruger min ofte min balinesiske klokke, min nepalesiske syngeskål, trommer, træpinde (click-sticks), fjer, røgelse, æteriske olier, krystaller og ting fra naturen. Derudover bruger jeg min stemme og  min krop som healende instrumenter, og jeg har en række transformerende hånd-kropsbevægelser (mudras) i min værktøjskasse.

Til jeres alter bruger jeg krystaller, blomster, figurer, ting fra naturen, lys og hvad der ellers kalder på at komme med. Jeg udvælger farver, former og energier, som vil hjælpe jeres intentioner og ønsker.

Pris på  Space Clearing konsultation

Prisen gælder for boliger op til ca. 200 m2 – eller op til 7 rum, som skal cleares.

Space Clearing inklusive samtale forberedende clearing og besøg hos jer: Normalpris 4400 kr. INTRO TILBUD: 3500 kr.
Space Clearing inklusive samtale og fjern-clearing: Normalpris 3200 kr INTRO TILBUD: 2600 kr.

Kørsel ud over 30 minutter fra min adresse afregnes med 300 kr/time.

For større boliger, virksomhed og byggegrund aftales prisen individuelt.

Kontakt mig på tlf. 41432001 eller email joyann@joyfulliving.dk

NB: Space Clearing med denne metode er IKKE uddrivelse af ånder. Det er normalt mange andre årsager til tung energi end nærvær af ånder og afdøde.