Space Clearing konsultationer

Jeg tilbyder Space Clearing konsultation i din private bolig, på kontoret, i din virksomhed eller på en byggegrund.

Co-Creative Clearing er en meget effektiv energetisk clearing af matrikel og bygninger. Denne clearing er perfekt, når du vil fjerne tunge, mørke energier, gamle traumer, ikke-støttende jord energier og energetiske aftryk fra mennesker, der har boet på stedet.

Elemental Space Clearing®  fokuserer på energien i hjemmet og har et mere personligt fokus. Vi går dybere og sætter en klar intention omkring energien/følelsen i hjemmet, og jeg skaber dit helt eget Space Clearing-alter for at understøtte Space Clearing processen.

Begge Space Clearing processer kan foregå med besøg på stedet eller på afstand (altså uden at jeg kommer på besøg). 

Co-creative Clearing Process

Energi clearing af matrikel og bygning(er) i samarbejde med natur-energierne.

Læs mere

Space Clearing med intention

Space Clearing proces i boligen med fokus på personlige intentioner og ønsker.

Læs mere

 

Co-creative Clearing process

Denne Space Clearing er til dig, som ønsker en generel clearing af energien i hus eller lejlighed. Co-creative Clearing processen genopretter balancen på hele stedet og renser ud i gamle uhensigtsmæssige programmer, energier og hændelser som tynger. 

Processen forsyner hele stedet med god energi, lys og kærlighed i samarbejde med naturens SPIRIT. 

Denne clearing kan enten foregå ved et fysisk besøg hos dig eller på afstand. 

Før selve clearingen hos jer tager vi et indledende møde på Skype eller telefon, hvor du fortæller lidt om, hvilke udfordringer du/I står i og hvad der er din motivation for at få clearet stedet.

Jeg skal bruge en fysisk adresse og en håndfuld fotos af stedet, som kan sendes på mail. 

Sådan foregår Clearing processen. 

Et fredfyldt sted i mit hjemVi aftaler et tidspunkt for energi clearingen. Ved fysisk besøg skal du være hjemme, men behøver ikke være med i selve clearingen.

Ved clearing på afstand behøver du ikke være hjemme, men det er fint, hvis du er opmærksom på, at der bliver clearet.

Det er også rigtig fint, hvis du forinden har gjort godt rent og ryddet op, så energien på stedet er renset for almindeligt støv og rod.

Inden clearingen vælger jeg de redskaber,  som bedst kan støtte lige netop denne clearing.

Jeg tuner jeg ind på bygningen/boligen og hele matriklen og området. Processen fjerner gamle programmer på stedet og gennem kontakt til natur-energien (stedets SPIRIT) sættes en dyb afbalancering i gang. Jeg beder om at få fjernet ikke-støttende energi fra gamle hændelser på stedet, clearer jord-energi og åbner en ny kanal for healende energi fra himmel og jord, som nu og fremover vil rense og afbalancere hele matriklen.

Boligen renses og “pudses” rent energimæssigt med hjælp fra de udvalgte redskaber. Til sidst forsegles processen, så de nye, positive programmer forbliver efter clearingen. 

Efter Co-creative Clearing 

Efter Clearing processen får I en oversigt over det,  jeg oplevede under clearingen. Nogle gange kommer der samtidig ideer, indsigter og tips til, hvordan I kan optimere energien på stedet.

I får også en personlig Space Clearing spray med de æteriske olier og eventuelt krystaller, som var med i clearingen. Denne sendes med posten, hvis jeg arbejder på afstand. 

Hele processen tager 3-4 timer, inklusive forberedelser og efterarbejde. 

Pris på Co-creative Clearing process

Private hjem på afstand: 1.750 kr.

Private hjem med besøg: 1.950 kr. Kørsel ud over 30 minutter fra min adresse afregnes med 300 kr/time.

For virksomhed  aftales prisen individuelt.

Joyann har renset mit hjem energisk på afstand, altså uden at besøge mig. Mit hjem er nu clearet for gammel energi fra tidligere husejere og lejere, og hun fjernede en forbandelse fra det gamle kloster, der tidligere var i nærheden af bygningen –  for hundreder af år siden.

Og hvilken lettelse. Mit nye hjem føles nu lettere, mere frit og energifyldt at være i, på en god måde. Her føles mere afslappet og her er en mere kærlig atmosfære, fordi Joyann placerede Mother Mary og hendes essens omkring mit hjem.

Jeg har været mere ude i naturen siden clearingen, og jeg føler en større trang til at ændre mig selv og mit liv, samtidig med at jeg får taget handling på de små ting – jeg er TAKNEMMELIG.

Det føles som om flere engle eller supermænd (superkvinder, he he) har løftet en masse tung energi fra mig og fra hjemmet.

Kataliya Kirkegaard

Love Shaman & Alchemist, Intuitive Mentor

Kontakt Joyann her

2 + 2 =

Space Clearing med personligt fokus 

Space Clearing med personligt fokus kan enten foregå ved et fysisk besøg hos dig/jer eller på afstand. 

Forberedelse til Space Clearing konsultation

Space Clearing konsultationen i bolig, virksomhed eller byggegrund består af fire steps:

  • Indledende samtale
  • Forberedelse af jeres Space Clearing alter med udvalgte elementer, som støtter jeres intentioner og ønske
  • Clearing af alle rum
  • Afsluttende proces 

Indledende samtale før Space Clearing konsultationen

Første step i Space Clearing processen er et møde på Skype eller telefon. 

Formålet med mødet er at jeg lærer dig/jer at kende og får klarhed over, hvorfor I ønsker clearingen og hvad jeres udfordringer handler om. Vi snakker om, hvor I er nu, hvilke udfordringer I står i, og hvad jeg kan hjælpe jer med at manifestere gennem denne Space Clearing.

Inde clearingen sender I mig en enkel, håndtegnet skitse af jeres bolig. Den behøver ikke være med faste mål og I vælger selv, hvor detaljeret den skal være.  Tegningen sendes med almindelig post. Sådan en tegning giver mig vigtige info om energien, da jeg kan tune ind på jer via tegningen.

Send også gerne 4-5 fotos af bygninger og matrikel på mail. Vi aftaler hvad I skal sende og hvordan, når vi snakker sammen. Samtalen varer ca. 30 minutter.

Space Clearing alteret

Efter den indledende snak og når jeg har modtaget jeres grundplan og billeder, finder jeg de redskaber, som vil være til størst hjælp til lige præcis denne Space Clearing. Jeg forbereder jeres Space Clearing alter, som kan bestå krystaller, blomster, figurer, ting fra naturen, lys og hvad der ellers kalder på at komme med.

Jeg udvælger farver, former og energier, som vil hjælpe jeres intentioner og ønsker. 

Space Clearing processen vil rense, cleare og forny energien i hele din bolig. Den vil samtidig forankre den energi, som du har mest brug for mere af i dit liv. Det kan for eksempel være at du ønsker mere kærlighed, fred, livsglæde, spiritualitet, overflod eller sundhed.

Sådan foregår Space Clearing konsultationen

Ved Space Clearing på afstand behøver du ikke være hjemme, men det er fint, hvis du er opmærksom på, at clearingen finder sted.

Ved Space Clearing med besøg aftaler vi et tidspunkt, hvor du/i kan være til stede i huset og har haft tid til at gøre klar. Det er optimalt, hvis alle voksne beboere er til stede, men det kan også gøres med kun en af jer, hvis I bor flere sammen.

Det er rigtig fint, hvis I forinden har gjort godt rent og ryddet op. Jo bedre I er forberedte, jo dybere vil processen blive. Der er også andre små ting, du kan have klar ved et fysisk besøg. Det snakker vi om. 

Hvis du har udfordringer omkring fysisk rod eller generelt føler dig fastlåst, eller ikke kan overskue en mere grundig oprydning, kan en Space Clearing godt være det, der skal til for at komme i gang. Så hold dig ikke tilbage med at kontakte mig, hvis rod er et problem.

Space Clearing konsultation i private hjemFokus på dine udfordringer og ønsker

Space Clearing processen vil løsne fastlåst energi, tilføre ny energi med fokus på dine/jeres behov.

Jeg medbringer/anvender de Space Clearing redskaber, som er bedst egnet til opgaven sammen med det personlige alter, som blev skabt til jer før den indledende clearing. Redskaberne kan fx. være æteriske olier, trommer, syngeskåle, klokker, fjer og andre ting fra naturen.

I processen kommer jeg omkring de rum i huset, som I bruger til daglig. Det er muligvis ikke nødvendigt at cleare kælder og loft, eller jeg kan arbejde med disse steder uden at gennemgå dem konkret.

Når vi arbejder med Space Clearing på afstand går jeg ind i rummene på samme måde, som jeg gør ved et fysisk besøg. Her tager jeg udgangspunkt i grundplanstegningen og bruger denne som referencepunkt. (det fungerer fint!). 

Der kan vise sig andre typer udfordringer under clearingen, som I med fordel kan ændre på – i forhold til Feng Shui, oprydning eller brug af enkelte rum.

Efter Space Clearing besøget / processen på afstand får du tilsendt et foto af jeres Space Clearing alter, som du kan printe ud og hænge op i hjemmet, og som vil hjælpe med yderligere at forankre de nye intentioner. Du får også en flaske med Space Clearing spray specielt sammensat til dig/jer.

Selve Space Clearing besøget / processen varer 2-3 timer. Derudover bruger jeg et omkring par timer på forberedelse og efterarbejde. 

Pris på  Space Clearing konsultation med personligt fokus

Space Clearing konsultation med besøg på stedet: 3.950 kr.

Space Clearing konsultation med clearing på afstand: 3.450 kr.

Prisen inkluderer et foto af Space Clearing alteret i print kvalitet samt en flaske personlig Space Clearing spray. 

Kørsel ud over 30 minutter fra min adresse afregnes med 300 kr/time.

Prisen gælder for boliger op til ca. 200 m2 – eller op til 8 rum, som skal cleares.
For større boliger, virksomhed og byggegrund aftales prisen individuelt.

NB: Space Clearing med denne metode er IKKE uddrivelse af ånder. Det er normalt mange andre årsager til tung energi end nærvær af ånder og afdøde.

Space Clearing af boligen – ny energi i alle kroge ♥

Kontakt Joyann her

5 + 1 =