Space Clearing konsultationer

Jeg tilbyder Space Clearing af din private bolig, på kontoret, i din virksomhed eller på en byggegrund.

Metoden er en energetisk clearing af matrikel og bygninger.

Processen fjerner tunge, mørke energier i og omkring stedet. Energier som påvirker jer negativt kan være aftryk fra gamle traumer og energi fra tidligere beboere. Sådan nogle energi-aftryk påvirker hverdagen negativt.

Det kan også være ikke-støttende jord energier og andre ubalancer på matriklen og i området omkring stedet, som driller og skaber ufred og tyngde eller som blokerer for fremskridt.

Joyann har renset mit hjem energisk på afstand, altså uden at besøge mig. Mit hjem er nu clearet for gammel energi fra tidligere husejere og lejere, og hun fjernede en forbandelse fra det gamle kloster, der tidligere var i nærheden af bygningen –  for hundreder af år siden.

Og hvilken lettelse. Mit nye hjem føles nu lettere, mere frit og energifyldt at være i, på en god måde. Her føles mere afslappet og her er en mere kærlig atmosfære, fordi Joyann placerede Mother Mary og hendes essens omkring mit hjem.

Jeg har været mere ude i naturen siden clearingen, og jeg føler en større trang til at ændre mig selv og mit liv, samtidig med at jeg får taget handling på de små ting – jeg er TAKNEMMELIG.

Det føles som om flere engle eller supermænd (superkvinder, he he) har løftet en masse tung energi fra mig og fra hjemmet.

Kataliya Kirkegaard

Love Shaman & Alchemist, Intuitive Mentor

Balance og god energi

Space Clearing giver dig en dybtgående clearing af energien i bolig eller virksomhed.

Clearing processen genopretter balancen på hele stedet og renser ud i gamle uhensigtsmæssige programmer, energier og hændelser som tynger.

Processen forsyner hele stedet med god energi, lys og kærlighed i samarbejde med naturens SPIRIT. 

Space Clearing kan enten foregå ved et fysisk besøg hos dig eller på afstand. 

Før selve clearingen hos jer tager vi et indledende møde på Skype eller telefon, hvor du fortæller lidt om, hvilke udfordringer du/I står i og hvad der er din motivation for at få clearet stedet.

Vi aftaler et tidspunkt for energi clearingen efter vores indledende snak.

Jeg skal bruge en fysisk adresse og en håndfuld fotos af stedet, som kan sendes på mail.

Feng Shui SPOT

Space Clearing er en “usynlig” proces. Det kan være et godt supplement hvis I også går ind og laver enkle Feng Shui ændringer på et udvalgt sted i boligen. 

Når I vælger Space Clearing med fysisk besøg kan jeg samtidig gennemgå huset/lejligheden om se, hvor I bedst sætter ind og hvad I kan gøre for at støtte Space Clearing processen. 

Det vil være relativt enkle og overskuelige ideer til fx farver, generel indretning og udvalgte detaljer.

Sådan foregår Clearing processen.

 

Space Clearing på afstand

Ved clearing på afstand behøver du ikke være hjemme, men det er fint, hvis du er opmærksom på, at der bliver clearet.

Space Clearing virker lige så godt på afstand som ved fysisk besøg. Energien rejser uhindret over afstand, og jeg har mange års erfaring i at tune ind på energien på steder.

Space Clearing med fysisk besøg

Ved fysisk besøg skal du være hjemme, men behøver ikke være med i selve clearingen.

Feng Shui SPOT

Du kan vælge at få en fokuseret Feng Shui gennemgang af huset sammen med Space Clearing processen, når du vælger fysisk besøg. 

 

Dine forberedelser

Det er rigtig fint, hvis du forinden har gjort godt rent og ryddet op, så energien på stedet er renset for almindeligt støv og rod. Derudover behøver du ikke gøre noget.

NB: Dit hjem behøver ikke være skinnende rent, og det gør ikke noget, at nogle af rummene er “i proces” og mangler maling, indretning eller oprydning. Faktisk ser jeg ofte, at clearingen løsner fastlåst energi, så man pludselig føler sig inspireret til at få taget fat på projekter, som har ventet.

Space Clearing processen

Inden clearingen vælger jeg de redskaber,  som bedst kan støtte lige netop denne clearing.

Jeg arbejder med bygningen/boligen og hele matriklen og området. Processen fjerner gamle programmer på stedet og gennem kontakt til natur-energien (stedets SPIRIT) sættes en dyb afbalancering i gang. Jeg beder om at få fjernet ikke-støttende energi fra gamle hændelser på stedet, clearer jord-energi og åbner en ny kanal for healende energi fra himmel og jord, som nu og fremover vil rense og afbalancere hele matriklen.

Boligen renses og “pudses” rent energimæssigt med hjælp fra de udvalgte redskaber. Til sidst forsegles processen, så de nye, positive programmer forbliver efter clearingen.

Efter Space Clearing

Efter Clearing processen får I en oversigt over det,  jeg oplevede under clearingen. Nogle gange kommer der samtidig ideer, indsigter og tips til, hvordan I kan optimere energien på stedet.

I får også en personlig Space Clearing spray med de æteriske olier og eventuelt krystaller, som var med i clearingen. Denne sendes med posten, hvis jeg arbejder på afstand.

Pris på Co-creative Clearing process

Private hjem på afstand: 1.950 kr.

Private hjem med besøg: 2.250 kr.

Privat hjem inklusive Feng Shui SPOT: 2.950 kr.

Kørsel ud over 30 minutter fra min adresse afregnes med 300 kr/time.

For virksomhed  aftales prisen individuelt.

Kontakt mig på tlf. 41432001, send gerne SMS hvis jeg ikke lige svarer. 
Email til joyann@joyfulliving.dk