Fra rod til overskud

Lad din egen INDRE OPRYDNINGS GUIDE vejlede dig. 

Oprydning er en magisk proces, som kan forvandle dit liv.

Rod kan være stort eller småt, overvældende eller bare almindeligt frustrerende. Uanset omfanget kan det virkelig give meget energi når vi vælger at tage os af de ting, som har samlet sig i bunker, i skuffer og skabe eller i små, skjulte hjørner i vores bolig.

Hvis du har modstand mod at rydde op kan det være forbundet med de følelser, som rodet repræsenterer. Det kan være du føler fysisk ubehag bare du tænker på at rydde op i svære områder.  Eller måske er du en af dem, som ganske enkelt undgår at komme i nærheden af de svære steder.

Flere slags rod – og det er helt naturligt

Rod kan have mange udtryk. Det kan være, at overfladen i dit hjem er smuk, ryddelig og venlig, men at du har et eller flere “hemmelige steder” hvor du tillader rodet at vokse. 

Mange kreative mennesker har en del af det, jeg kalder “aktivt rod” omkring sig, som opstår fordi man er optaget af det, man er i gang med og rodet egentlig bare er de ting, man har gang i at bruge. Det kreative rod bliver først et problem, når man ikke får ryddet op ind imellem projekterne. 

De fleste mennesker har rod – og ofte i nogle perioder mere end andre. Rod er naturligt, det er en del af livet.

Jeg er faktisk selv ret vild med rod – forstået på den måde, at det er så skøn og dejlige en følelse når man får ryddet ud i et område, som har samlet støv. 

Du kan få et nyt perspektiv på oprydningen med min

OPRYDNINGS MEDITATION

Meditationen tager dig med på en rejse igennem dit hjem. Turen giver dig et nyt perspektiv på energien bag dit rod, og du kan få personlige indsigter og hjælp til at komme i gang med oprydning på en ny og inspireret måde. 

Du får DIN OPRYDNINGS MEDITATION som video og mp3 lydfil. Du kan downloade begge dele efter ønske og tage på den indre oprydningsrejse nu og i fremtiden. 

Oprydning som terapi og energiboost

Oprydning kan også være en herlig terapi i hverdagen. Hvis jeg går i stå, føler mig ufokuseret eller træt hjælper det altid at tage fat på noget helt konkret, fysisk oprydning. Bare 10 eller 20 minutter gør underværker.

Uanset årsagen kan det varmt anbefales at tage fat og få ryddet op.

Der venter dig en skøn, let og behagelig følelse efter en gang oprydning – sammen med en masse overskud og energi.

Du får adgang til oprydnings meditationen, når du er tilmeldt mit nyhedsbrev. 

TILMELD DIG HER