Om Joyful Living

Du blev født på denne smukke jord for at du kan være DIG, for at udtrykke og udvikle dine helt unikke kvaliteter, så verden bliver et bedre sted at være.

Jeg er her for at inspirere dig til at finde ind til kernen, til dig selv.

For mig går den letteste vej til mit hjerte og min sjæl gennem at skabe skønhed omkring mig, skabe velvære i min krop og hele tiden blive bedre til at lytte indad, nære mig selv med det, som gør mig glad.Derfor bruger jeg de redskaber, som giver mig selv mest glæde – og som gør hverdagen smukkere.

Redskaberne til ydre skønhed og harmoni Feng Shui, Space Clearing, oprydning og have Feng Shui.

Jeg har skrevet en Feng Shui bog, Rum til Livsglæden (udsolgt), og er uddannet Neo Feng Shui rådgiver i 2003.For at forbinde mig med det, som gør mig glad – min sjæls ønsker – proces bruger jeg ofte Vision Boards, og jeg afholder workshops, hvor du laver din egen smukke version af din drøm.

Jeg har en særlig passion for krystaller og halvædelsten, og jeg elsker at fordybe mig i processen med at skabe smukke smykker som også giver dig energi og healing. Hvis du selv vil lave din mala eller dit spirituelle armbånd afholder jeg små workshops.

Min anden særlige passion er yoga, og her er Kundalini Yogaen et fast holdepunkt i min hverdag. Yoga, krop og dans er altid nærværende på mine workshops.