Om Joyful Living

Joyful Living er funderet i en naturlig hverdag.

Mit livsgrundlag er nærvær med naturens og kroppens rytmer, sund og naturlig kost, en daglig spirituel praksis, et enkelt liv på Moder Jord og magien i de nære ting.

Vi rummer hver især det, der skal til for at finde glæde, dybde og retning i livet. Du kan finde svarene inde i dig selv – og processen handler om at afdække og fjerne de blokeringer, som står i vejen for, at du kan høre din sjæls stemme. 

Din krop rummer nøglen til denne glæde, denne dybde og til din unikke livsvej . Gennem kroppen, med udgangspunkt i hjertet, kan du kontakte din sjæl, den del af dig, som er forbundet med Universet, med Kilden til skønheden og magien omkring os, med det som har skabt os og som vi er forbundet med fra vi bliver født til vi igen forlader denne jord. 

Det du omgiver dig med vil enten støtte denne rejse tilbage til dig selv, eller det vil modarbejde dig. Derfor er det så givende også at rette fokus mod energien i din bolig, og at løfte og rense de steder, du opholder dig. 

Vi er alle er på vej samme sted hen – fra hovedet og ned i hjertet.

Krop, tanker, følelser og omgivelser

Når du arbejder bevidst med både det indre og det ydre åbnes vejen til helhed, ro, glæde og flow. Det hele hænger sammen – krop, tanker, følelser og omgivelser – og du kan arbejde ind i en udfordring fra flere sider. 

 

  • Jeg formidler bevidsthed i krop og sind gennem yoga, mantras og meditation. 
  • Jeg formidler forbindelse til Universet og Moder Jord gennem årstidsritualer, meditation i naturen og dyrkning af mad i haven.  
  • Jeg formidler kontakt til naturens magi og skønhed via fotografi og gennem brug af krystaller og ædelsten til spirituelle smykker. 
  • Jeg formidler bevidsthed om energien i dine omgivelser gennem Feng Shui og Space Clearing. 

Fundamentet i Joyful Living er kontakten med naturen, med de naturlige rytmer og sammenhænge og samarbejdet med jordens, kroppens og hjertets visdom. 

Jeg har selv været der

Jeg har selv gennemgået processen og kender al tvivlen, smerten, frygten, ensomheden, sorgen, vreden og frustrationen. Jeg har oplevet det hele på egen krop.

Jeg ved hvad der skaber frygten og kender vejen tilbage til glæde, lethed og overskud.

Jeg kan rumme dig lige præcis som du er, og hjælpe dig igennem til det, der vil bringe harmoni i dit liv.

Dybest set handler det om kontakt til din sjæl, dit højere selv. Om at lytte til sig selv, ære sig selv, turde give slip på det, som ikke fungerer og at vælge det liv, som gør dig glad og som giver genklang og mening i både det nære liv og i helheden.

Veje til Joyful Living

Det du omgiver dig med påvirker din energi.

Det du bærer på din krop påvirker dig.

Det du tænker kan mærkes i hele dig.

Den måde du bruger dine følelser på spreder ringe i vandet.

Den måde du giver din krop opmærksomhed på skaber fundamentet for glæden.

Kontakt til Moder Jord vil styrke dig.

Kontakt til din sjæl og dit højere selv vil styrke dig.

Når du nærer dig selv, fylder din dag med skønhed, lytter til dig selv og vælger det, som lyser dig op, vil du være som et fyrtårn, som spreder dette lys og denne glæde til alle omkring dig.

Intet af dette er et krav eller noget, du skal opnå for at “være god nok, være spirituel, være ok”. Det er en proces, som du tager skridt for skridt, i dit eget tempo, fra hjertet. 

Læs min historie og CV her