Om Joyann og Joyful Living

Jeg inspirerer kvinder som søger en naturlig måde at leve på – i krop, sind og sjæl.

På denne side kan du læse lidt om min historie, mine passioner og mit professionelle udgangspunkt.

Glade tanker fra
Joyann Nielsen

Om Joyann Nielsen

Som barn i 60´erne og ung i 70´erne følte jeg mig altid anderledes, som om jeg ikke rigtig passende i nogen steder.

Denne følelse ændrer sig heldigvis nu, og efterhånden som vores samfund stille og roligt flytter fokus fra det materialistiske til det spritiuelle, fra hjerne til hjerte, føler jeg mig mere hjemme.

Nu vågner verden til denne nye energi, og jeg føler en dyb fred og glæde over at vide, at jeg er på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, og gør det jeg kom hertil for at gøre.

Jeg har altid vidst, at min mission i det her liv er at hjælpe forvandlingen til en bedre, mere omsorgsfuld, kærlig og afbalanceret verden – den verden som er ved at manifestere på vores smukke Moder Jord.

Dyr, natur og kreativitet

I skolen var jeg det ensomme barn, jeg havde kun få venner, og mine passioner var dyr, natur og kreative projekter.

Jeg har altid været bidt af fotografi, inspireret af min far, der havde et mørkekammer i kælderen, hvor jeg elskede at sidde og se processen, hvor han forvandlede sine negativer til ægte fotografier på papir.

Jeg brugte en stor del af min barndoms somre ved havet eller mere præcist,  i havet, da svømning og dykning min største glæde. Jeg var et sandt naturbarn, var altid udenfor, klatrede i træer, cyklede, oplevede igennem krop og sanser og to skønheden omkring mig ind i sjælen.

Tidlig spirituel opvågning

Siden min tidlige 20’ere har jeg været optaget af personlig og spirituel udvikling.

Jeg havde min første dybere spirituelle oplevelse under en Osho-meditation i 1984, og denne oplevelse startede en årelang søgning efter mit spirituelle selv og mit livs dybere mening. Fra da af dedikerede jeg mit liv til at følge min intuition og indre vejledning, idet jeg fjernede forhindringerne på vejen (i form af negative programmer i sindet, frygt og blokeringer) efterhånden som de viste sig.

Ønsket om at finde glæde og mening i mit liv var mit liv motiveret af, at jeg blev singlemor i 1984, i en alder 21 år.

Jeg var nødt til at vågne op og vokse for at kunne være til stede med min søn og give ham en god barndom, selv om han var faderløs og nødt til at leve med med en ung, uuddannet mor uden nogen traditionel retning i livet.

Ansvaret for min søn og for mit eget behov for at komme igennem de negative påvirkninger fra barndommen (dem som havde med mennesker at gøre – ikke med naturen) fik mig gennem en række kurser og træning, fra bodywork og massage til forskellige healingsteknikker, krystalterapi, kunstterapi og – nævn en terapiform fra 80´erne, og jeg var der 😉

I am too positive to be doubtful

Healing Birth Rebirthing og Source Breathwork

Min dybeste og mest transformerende udviklingsproces var Healing Birth Rebirthing og Source Breathwork træning med Binnie A. Dansby. Dette var tilbage i 1992-97.

Efter mine genopbygningsår, hvor jeg havde flyttet meget rundt med min søn, var jeg klar til at slå mig ned og skabe mere ro i mit fysiske liv. Jeg mødte min mand i 1994, og vi ønskede begge at starte en familie, og vi købte derfor et gammel bondehus med bindingsværk og stråtag, som skulle danne rammen om familielivet. Det var  i 1998, efter at vores første søn var født. Dette hus er det sted, jeg stadig kalder mit hjem.

Vi har arbejdet støt og konstant på at renovere, forbedre og skabe skønne rammer her på stedet lige siden 1998. Et stort, dejligt, krævende og givende projekt.

Feng Shui og Space Clearing

At eje et stort hus med en stor have, der naturligvis havde brug for masser af kreative løsninger, vækkede en ny passion for indretning og forvandling af steder, hvilket åbnede min store interesse for Feng Shui og Space Clearing – og for havearbejde med fokus på at dyrke mine egne grøntsager, frugt, bær og blomster.

Jeg tog en Feng Shui uddannelse i 2003 og åbnede min Feng Shui virksomhed, Joyful Living. I mange år har jeg kørt rundt på de danske veje som Feng Shui konsulent, hvor jeg har hjulpet familier med at omskabe deres hjem og skabe god Feng Shui (god energi) i deres liv.

Home of website angel Joyann Nielsen

Web Design

Som spirituel iværksætter var det næsten uundværligt at lære noget om webdesign og online business. Jeg startede på at lave hjemmesider helt tilbage i 2004, og det voksede senere og blev til Feng Shui Webdesign. Jeg har en naturlig intertesse for at skabe skønhed og en intuitiv fornemmelse for computere, og det har hjulpet mig til at blive rigtig god til at bruge WordPRess og andre online redskaber.

Fotografi

Som jeg skrev ovenfor har jeg været passioneret omkring fotografi siden jeg var barn, og husker stadig glæden, da jeg fik mit første spejlreflekskamera i folkeskolen. Jeg kan slet ikke lade være med at tage billeder, og jeg går mest efter at fange naturens skønhed, farverne og formerne i blomster og urter og alle de smukke designs, som Moder Natur skaber.

Jeg er også i gang med at fotografere kvinder – med fokus på at få sjælen og den spirituelle, vilde og naturlige kvinde frem i mine portrætter.

Jeg sælger billeder som Stock fotos her fra Joyful Living, så du kan købe rettigheden til at bruge et eller flere af mine billeder på din hjemmeside eller til print.

Derudover kan du bestille mig til portrætfotos til hjemmesider og produktfotos.

Beauty of nature - Joyful Living

Krystaller, halvædelsten og spirituelle smykker

En af mine andre passioner er at arbejde med krystaller og halvædelsten – og andre af naturens kreationer.

Perler af naturmaterialer er en af de ting, som jeg bare ikke kan holde fingrene fra, og det har udviklet sig til en serie af smukke spirituelle halskæder – Malas – og armbånd. Jeg laver smykkerne som en smuk måde, du kan omgive dig med de healende energier fra stenene i din hverdag.

Jeg nyder de stille timer med krystalperler, tråd og metaller, hvor jeg forvandler de små bitte vidunderlige perler til mala-kæder, armbånd og andre energifyldte og healende smykker som en smuk måde, du kan omgive dig med de healende energier fra stenene i din hverdag.

Jeg kalder mine smykker for Joti Malas.

Beauty of nature - Joyful Living

Jeg har taget disse uddannelser og kurser:

 • Work Your Light course and community, Rebecca Campbell UK  2016/18
 • Elemental Space Clearing®, Denise Linn USA, 2018
 • Divine Living Academy Coaching Certification & Business Training, Gina DeVee, USA 2016
 • Soul Body Fusion® practitioner, Danmark 2011
 • Energy & Essence Practitioner, Niia Jemina Bloch, Danmark 2010/11
 • Business Millionøse Blueprint med Christine Eilvig and Kirsten Stendevad, Danmark, 2009
 • ThetaHealing Intuitive Anatomy, Signe Fjord, Danmark 2007
 • Space Clearing,  Christan Hummel, USA
 • Space Clearing & Dowsing, Joey Korn, USA, 2007
 • Feng Shui, Lillian Garnier Bridges, UK 2005
 • Neo Feng Shui, Neo Feng Shui Academy, Danmark 2003
 • Source breathwork, Binnie A. Dansby, USA/Danmark 1993 -97
 • Heartworks Massage & Bodywork, Sherman Dudoit, Hawaii, 1993-94
 • Ma-Uri massage, Hemi Fox, New Zealand, 1990-91
 • Kinesiology, Annie Bejart, Danmark, 1991
 • Zoneterapi uddannelsen, Helseskolen, Danmark 1988
Joyann Nielsen Web Designer and Website Angel

Kontakt  Joyann Nielsen

joyann@joyfulliving.dk

Min “fritid”

Jeg bruger meget af min tid på at passe og forskønne min have og mit hus, sammen med min mand. Vi finder begge to dyb mening igennem at dyrke vores egen mad, og finder stor glæde ved at luge og plante, skabe en have og se det hele gro.

Jeg lever enkelt, sundt og primært vegetarisk, og laver helst min mad fra bunden. For mig er lækker og sund mad baseret på frisk frugt, grønsager, bær, bønner, nødder og frø, tilsat lidt korn, æg og mælkeprodukter samt lidt fisk og fjerkræ.

Yoga

Daglig yoga og meditation har været en fast del af min hverdag siden jeg var ung. Min daglige yogapraksis er uundværlig, og jeg kunne ikke have det praktiske, fysiske liv i en glad 58-årig krop uden timerne på yogamåtten.

Mit spirituelle navn er Joti Bhajan Kaur. Navnet, som er givet af Yogi Bhajan, som har udbredt Kundalini Yoga i vesten,  betyder “Den elegante løvinde som skinner med Gud´s lys imens hendes hjerte forbinder sig til hendes indre guddommelige sang”

Navnet giver dyb mening for mig. (og har givet navn til mine healende smykker).

Min nære familie

Jeg har delt livet og hverdagen med min elskede Torben siden 1994. Torben er musiker med en engle-sjæl og en stemme af guld, som kan spille saxofon og klaver så alle føler sig opløftede og fredfyldte. Han har en hjemmeside her, – Torbenn.dk

Torben er også efterhånden blevet en dygtig handyman, og har været håndværksmester på alle de mange forbedringer og ombygninger i vores store, gamle hus.

Jeg er mor til tre drenge, Jonas fra 1982, Thomas fra 1998 og Robert fra 1999. De er alle tre voksne nu og har forladt reden.

Joyann Nielsen - my boys