Om Joyann og Joyful Living

Jeg inspirerer mennesker som søger en naturlig måde at leve på – i krop, sind og sjæl.

På denne side kan du læse lidt om min historie, mine passioner og mit professionelle udgangspunkt.

Glade tanker fra

Joyann Nielsen

Jeg har altid vidst, at min mission i det her liv er at hjælpe forvandlingen til en bedre, mere omsorgsfuld, kærlig og afbalanceret verden – den verden som er ved at manifestere på vores smukke Moder Jord.

Hverdagen

Jeg er dybt passioneret omkring hverdagen. For mig handler det ikke om at tage et andet sted hen for at finde glæde, slappe af eller “komme væk” fra stress. Mit fokus er at finde glæde, dybde og mening igennem de ting, jeg gør hver dag: Madlavning, havedyrkning, samvær med min familie, husholdning, naturlig motion og mit arbejde, som er min virksomhed.  Som fundament har jeg en daglig spirituel praksis.

Min rejse

Siden min tidlige 20’ere har jeg været optaget af personlig og spirituel udvikling.

Jeg havde min første dybere spirituelle oplevelse under en dynamisk meditation i 1984, og denne oplevelse startede en årelang proces, hvor målet var at sammensmelte mit spirituelle selv med mit praktiske hverdagsliv.

Jeg dedikerede mit liv til at følge min intuition og indre vejledning. På denne rejse fjerner jeg skridt for skridt den frygt, smerte, tvivl, vrede, utryghed og ensomhed i krop og sind,  som forhindrer mig i at opleve den glæde, den kærlighed og det lys, som jeg fandt og oplevede som kernen i mig selv.

Jeg tror ikke, at rejsen slutter. Men den bliver hele tiden sjovere, lettere og mere glædesfyldt. Fyldt med overraskelser, oplevelser, erkendelser og nye projekter.

 

I am too positive to be doubtful

De første spirituelle år

Jeg blev mor i 1982, kun 22 år gammel. Ud over at tage vare på min søn og give ham en tryg barndom som enlig mor,  var mit liv fyldt op med spirituelle kurser, workshops og uddannelser. 

Jeg var omkring zoneterapi, massage og andre kropsterapi retninger. Derefter fordybede jeg mig i en proces, som hedder Source Breathwork (rebirthing) på en 4 års intensiv træning og personlig proces. Disse år var dybt forvandlende. 

Professionelt var jeg selvstændig alternativ behandler fra 1988 – 1997. Jeg tilbyder stadig individuelle sessions og mentorforløb

Et liv på landet

Jeg mødte min mand og livspartner, Torben, i 1994. Vi ønskede begge at udvide familien, og vi købte derfor et gammel bondehus med bindingsværk og stråtag, som skulle danne rammen om hverdagslivet. Det var i 1998, og det er stadig det sted, jeg stadig kalder mit hjem – og min arbejdsplads. Torben og jeg har to drenge sammen, så min flok tæller tre – nu voksne – sønner. 

Vi har arbejdet støt og konstant på at renovere, forbedre og skabe skønne rammer. Et stort, dejligt, krævende og givende projekt. Sidste udvidelse er at gøre plads til workshops og events. 

Feng Shui og Space Clearing

At eje et stort hus med en stor have, der naturligvis havde brug for masser af kreative løsninger, vækkede en ny passion for indretning og forvandling af steder, hvilket åbnede min store interesse for Feng Shui og Space Clearing – og for havearbejde og kontakten med Moder Jord og naturens rytmer i hverdagen. 

Jeg tog en Feng Shui uddannelse i 2003 og åbnede Joyful Living, hvor jeg startede med at køre rundt i landet som Feng Shui konsulent. 

Jeg har skrevet og udgivet bogen Joyful Feng Shui (Udsolgt). 

Joyful Life metoden

Joyful Living er stille og roligt vokset og omfatter nu hele Joyful Life metoden. Jeg tager alle mine erfaringer og uddannelser i brug og formidler en metode, som hjælper andre med at forandre det ydre gennem det indre, og støtte den indre proces gennem omgivelserne. 

Joyful Life metoden arbejder ind omkring krop, følelser, tanker, bolig og natur. Det er en metode til trivsel i hverdagen og et liv i balance fra hjertet. 

 

Joyful Living

Krystaller og spirituelle smykker

En af mine andre passioner er at arbejde med krystaller og halvædelsten, og jeg har skabt smykker siden jeg var barn.

Jeg nyder de stille, meditative timer med krystalperler, tråd og metaller, hvor jeg sammensætter mala-kæder, armbånd og andre energifyldte og healende smykker.

Jeg kalder mine smykker for Joti Malas.

Beauty of nature - Joyful Living

Jeg har taget disse uddannelser og kurser:

 • Kundalini Yoga Instruktør (igangværende uddannelse, færdig ultimo 2019).
 • Work Your Light course and community, Rebecca Campbell UK  2016/18
 • Elemental Space Clearing®, Denise Linn USA, 2018
 • Divine Living Academy Coaching Certification & Business Training, Gina DeVee, USA 2016
 • Soul Body Fusion® practitioner, Danmark 2011
 • Energy & Essence Practitioner, Niia Jemina Bloch, Danmark 2010/11
 • Business Millionøse Blueprint med Christine Eilvig and Kirsten Stendevad, Danmark, 2009
 • ThetaHealing Intuitive Anatomy, Signe Fjord, Danmark 2007
 • Space Clearing,  Christan Hummel, USA
 • Space Clearing & Dowsing, Joey Korn, USA, 2007
 • Feng Shui, Lillian Garnier Bridges, UK 2005
 • Neo Feng Shui, Neo Feng Shui Academy, Danmark 2003
 • Source breathwork, Binnie A. Dansby, USA/Danmark 1993 -97
 • Heartworks Massage & Bodywork, Sherman Dudoit, Hawaii, 1993-94
 • Ma-Uri massage, Hemi Fox, New Zealand, 1990-91
 • Kinesiology, Annie Bejart, Danmark, 1991
 • Zoneterapi uddannelsen, Helseskolen, Danmark 1988
Joyann Nielsen Web Designer and Website Angel

Kontakt  Joyann Nielsen

joyann@joyfulliving.dk