Om Joyann og Joyful Living

Jeg inspirerer mennesker som søger en naturlig måde at leve på – i krop, sind og sjæl.

På denne side kan du læse lidt om min historie, mine passioner og mit professionelle udgangspunkt.

Jeg har altid vidst, at min mission i det her liv er at hjælpe forvandlingen til en bedre, mere omsorgsfuld, kærlig og afbalanceret verden – den verden som er ved at manifestere på vores smukke Moder Jord.

Hverdagen

Jeg er dybt passioneret omkring hverdagen. For mig handler det ikke om at tage et andet sted hen for at finde glæde, slappe af eller “komme væk” fra stress. Mit fokus er at finde glæde, dybde og mening igennem de ting, jeg gør hver dag: Madlavning, havedyrkning, samvær med min familie, rengøring, naturlig motion og min virksomhed, som er en integreret del af min hverdag. 

Mit fundament er min daglige spirituelle praksis, hvor kernen er Kundalini Yoga og meditation.

Min rejse

Siden min tidlige 20’ere har jeg været optaget af personlig og spirituel udvikling.

Jeg havde min første dybere spirituelle oplevelse under en dynamisk meditation i 1984, og denne oplevelse startede en årelang proces, hvor målet var at sammensmelte mit spirituelle selv med mit praktiske hverdagsliv.

Jeg dedikerede mit liv til at følge min intuition og indre vejledning. På denne rejse fjerner jeg skridt for skridt den frygt, smerte, tvivl, vrede, utryghed og ensomhed i krop og sind,  som forhindrer mig i at opleve den glæde, den kærlighed og det lys, som jeg fandt og oplevede som kernen i mig selv.

Jeg tror ikke, at rejsen slutter. Men den bliver hele tiden sjovere, lettere og mere glædesfyldt. Fyldt med overraskelser, oplevelser, erkendelser og nye projekter.

 

I am too positive to be doubtful

De første spirituelle år

Jeg blev mor i 1982, kun 22 år gammel. Ud over at tage vare på min søn og give ham en tryg barndom som enlig mor,  var mit liv fyldt op med spirituelle kurser, workshops og uddannelser. 

Jeg var omkring zoneterapi, massage og andre kropsterapi retninger. Derefter fordybede jeg mig i en proces, som hedder Source Breathwork (rebirthing) på en 4 års intensiv træning og personlig proces. Disse år var dybt forvandlende. 

Professionelt var jeg selvstændig alternativ behandler fra 1988 – 1997. Jeg tilbyder stadig individuelle sessions og mentorforløb

Et liv på landet

Jeg mødte min mand og livspartner, Torben, i 1994. Vores fælles drøm var et liv med tid til hinanden og børnene og plads til nærvær med naturens rytmer, jorden og dyrene. Vi slog os ned i et gammel bondehus med bindingsværk og stråtag, som blev rammen om hverdagslivet. Det var i 1998, og denne ø midt imellem markerne nord for Aarhus er stadig mit hjem – og min arbejdsplads. Torben og jeg har to drenge sammen, så min flok tæller tre – nu voksne – sønner. 

Vi har arbejdet støt og konstant på at renovere, forbedre og skabe skønne rammer. Et stort, dejligt, krævende og givende projekt. Sidste udvidelse er at skabe mere plads til workshops og events. 

Feng Shui og Space Clearing

Ansvaret for et stort hus med 3000 m2 grund, hvor der viste sig at være brug for masser af kreative løsninger, vækkede en ny passion for Feng Shui og Space Clearing – og for dyrkning af jorden og kontakten med Moder Jord og naturens rytmer i hverdagen. 

Jeg tog en Feng Shui uddannelse i 2003 og åbnede Joyful Living, hvor jeg i 6 år kørte landevejene tynde som Feng Shui konsulent. 

Jeg har skrevet og udgivet bogen Joyful Feng Shui (Udsolgt). 

Feng Shui Webdesign

Årene med Feng Shui var også de år, hvor det at have en hjemmeside blev en nødvendighed for selvstændige. Jeg fik selv lavet en fin hjemmeside, da jeg åbnede Joyful Living, men der gik bare en uges tid, før jeg indså at jeg var nødt til selv at lære det der med hjemmesider. Jeg syns også det var sjovt at skabe smukke hjemmesider, og mine venner begyndte at spørge, om jeg ville lave deres hjemmesider.

Jeg laver stadig WordPress hjemmesider til selvstændige med spirituel business, det kan du se meget mere om på Feng Shui Webdesign.

Yoga og meditation

Jeg har dyrket yoga og mediteret siden jeg var ung. Faktisk altid – jeg kan huske, at jeg lå på gulvet i yogastillinger da jeg var 8-9 år. Det føltes bare godt og rigtigt. Meditation har jeg søgt i mange former, og især guidede meditationer og enkel åndedrætsmeditation har hjulpet mig meget. 

Min daglige yogapraksis startede da vores yngste søn var helt lille. Jeg var dagplejer og havde efterhånden så ondt i ryggen, at det gav mig en sygemelding. Jeg fik et yoga rygprogram af en veninde, som jeg endte med at bruge i 16 år, kombineret med meditation holdt det mig fokuseret og smertefri og gav det overskud, jeg havde brug for til at surfe på livets bølger. 

Kundalini Yoga

Jeg har aldrig rigtig “gået til yoga”. Både fordi jeg har  haft det bedst med at fordybe mig her, hvor jeg bor, og fordi jeg ikke rigtig fandt en  yogaform, som kaldte på mig. Indtil jeg mødte Kundalini Yoga i sommeren 2017. Da vidste jeg, at jeg havde fundet “min” yogaform. Kundalini Yoga giver mig stabil fysisk energi, og jeg får det bedre og bedre i kroppen. Samtidig får jeg den personlige udvikling gennem den specifikke og målrettede teknologi, som er integreret i denne yogaform, og jeg får meditation og mantra som åbner til det spirituelle og styrker min intuition og fornemmelse af min livsvej.

Jeg har tabt min hjerte og sjæl til Kundalini Yoga, og er færdiguddannet Kundalini Yoga instruktør i januar 2020. Mere om yoga her.

 

Joyful Living

Krystaller og spirituelle smykker

En af mine andre passioner er at arbejde med krystaller og halvædelsten, og jeg har skabt smykker siden jeg var barn.

Jeg nyder de stille, meditative timer med krystalperler, tråd og metaller, hvor jeg sammensætter mala-kæder, armbånd og andre energifyldte og healende smykker.

Jeg kalder mine smykker for Joti Malas.

Beauty of nature - Joyful Living

Min professionelle baggrund: 

 • Kundalini Yoga Instruktør (igangværende uddannelse, færdig januar 2020).
 • Work Your Light course and community, Rebecca Campbell UK  2016/18
 • Elemental Space Clearing®, Denise Linn USA, 2018
 • Divine Living Academy Coaching Certification & Business Training, Gina DeVee, USA 2016
 • Soul Body Fusion® practitioner, Danmark 2011
 • Energy & Essence Practitioner, Niia Jemina Bloch, Danmark 2010/11
 • Business Millionøse Blueprint med Christine Eilvig and Kirsten Stendevad, Danmark, 2009
 • ThetaHealing Intuitive Anatomy, Signe Fjord, Danmark 2007
 • Space Clearing,  Christan Hummel, USA
 • Space Clearing & Dowsing, Joey Korn, USA, 2007
 • Feng Shui, Lillian Garnier Bridges, UK 2005
 • Neo Feng Shui, Neo Feng Shui Academy, Danmark 2003
 • Source breathwork, Binnie A. Dansby, USA/Danmark 1993 -97
 • Heartworks Massage & Bodywork, Sherman Dudoit, Hawaii, 1993-94
 • Ma-Uri massage, Hemi Fox, New Zealand, 1990-91
 • Kinesiology, Annie Bejart, Danmark, 1991
 • Zoneterapi uddannelsen, Helseskolen, Danmark 1988
Joyann Nielsen Web Designer and Website Angel

Kontakt  Joyann Nielsen

joyann@joyfulliving.dk