Kundalini Yoga klasser

Kundalini Yoga forløb med Joyann

Åbent Kundalini Yoga forløb.

Hver torsdag fra 5. september og de følgende 10 torsdage

er du inviteret til lækker Kundalini Yoga her hos Joyful Living.

Forløbet er åbent, så du kan komme til yogatime de torsdage, du har tid og lyst.

TILMELDING NØDVENDIG på sms til 41432001 eller email til joyann@joyfulliving.dk senest klokken 9.00 den aktuelle torsdag.

Jeg tilrettelægger forløbet, så du kan være med uanset om du aldrig har prøvet Kundalini Yoga (eller yoga i det hele taget), eller om du allerede kender til denne transformerende yogaform.

Vi skal arbejde med blide, bløde øvelser, og du vil også blive udfordret til at rykke på kroppens vaner og gå lidt dybere. Kundalini Yoga giver os en guldgrube af yogasæt, som hver har et bestemt fokus og arbejder på særlige dele af krop og bevidsthed.

Hver yogatime vil indeholde et yogasæt og en meditation med eller uden mantra, og der er tid til afspænding, så du kommer roligt og samlet herfra, klar til at nyde din aften.

Du bliver også undervist i de fundamentale øvelser, som hører til denne yogaform, Kundalini Yoga, som kaldes for bevidsthedens yoga (yoga of awareness).

Jeg er på sidste del af uddannelsen til Kundalini Yoga instruktør og derfor er der ingen fast pris på en yogaklasse. Du opfordres til at give en donation til Joyann efter hver yogaklasse (forslået 50 – 100 kr, kontant eller via mobilepay)

Du behøver ikke medbringe noget, jeg har lækre yogamåtter, puder og tæpper klar.

Du kan også tilmelde dig til hvert event via Facebook:

12. september
19.  september
26. september
3. oktober
10. oktober
17. oktober
24. oktober
31. oktober
7. november

Læs mere om Kundalini Yoga her

Jeg tager Kundalini yoga uddannelsen hos Pernille Dybro, se mere her