Velkommen

Du er nu tilmeldt Joyful Living´s nyhedsbrev liste, hvor jeg deler erfaringer, tips og gode tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via det link, som er nederst i de emails, jeg sender til dig.

med kærlig hilsen 
Joyann Nielsen
Joyful Living 

 

Din krystal og chakra guide

Værs´go, her har du min guide til krystaller og chakras. 

Guiden er i PDF format, og hver af de 7 krystaller har fået en side, hvor du kan læse om krystallens effekt og det tilhørende chakra.

Jeg håber, at den vil inspirere dig til at tilføje farver til din hverdag, til at tænke på farver fra et nyt perspektiv og til at bruge naturens smukke gaver – krystaller og halvædelsten – til at løfte energien og skabe magi i din hverdag.

DOWNLOAD GUIDEN HER

Få 10% RABAT PÅ EN MALA

Har du kig på en mala i min shop?

Du får 10% rabat på 1 mala med koden 2020hjertetsvej

Brug koden ved kurv eller kasse, når du har lagt din mala i kurven. Se alle malas her.

EKSTRA GAVE

Oprydnings meditation

Denne meditation giver dig et nyt perspektiv på oprydning og clearing af dit hjem.

NB: Meditationen kan bruges af alle, lige fra inkarnerede rodehoveder over helt almindelige danskere til de få af os, som bor i noget, som ligner billederne et boligmagasin. 

Brug meditationen til at kontakte din indre oprydnings guide.

Du kommer ud på en indre rejse, hvor du guides til at se, mærke og opleve, hvor I dit hjem det vil være mest oplagt at starte din oprydning. Meditationen kan også give dig andre oplysninger og indsigter omkring energien i dit hjem.

Find et sted hvor du kan være uforstyrret i 15-20 minutter. Sid eller lig, bare du har det behageligt og kan slappe af i kroppen. Det er en god ide at skrive dine indsigter ned med det samme efter rejsen.

God fornøjelse.

Se, hør eller download den meditative oprydnings rejse herunder. 

Download: Højreklik på video eller lydfil boks og vælg “gem som”.