Velkommen og tak fordi du har valgt at tage hånd om din energi og transformere dit liv.

Sådan bruger du meditationen til at kontakte din indre oprydnings guide.

Denne meditation er lavet som en hjælp til at se, mærke og opleve, hvor I dit hjem det vil være mest oplagt at starte din oprydning. Meditationen kan også give dig andre oplysninger og indsigter omkring energien i dit hjem. 

Herunder får du en video og en lydfil, så du enten kan downloade og gemme meditationen som lyd i mp3 format eller bruge videoens lyd. 

Find et sted hvor du kan være uforstyrret i 15-20 minutter. Sid eller lig, bare du har det behageligt og kan slappe af i kroppen. Det er en god ide at skrive dine indsigter ned med det samme efter rejsen. 

God fornøjelse. 

Se, hør eller download den meditative oprydnings rejse herunder. 

Download: Højreklik på video eller lydfil boks og vælg “gem som”. 

Oprydning er en magisk proces, som kan forvandle dit liv.

Rod kan være stort eller småt, overvældende eller bare almindeligt frustrerende. Uanset omfanget kan det virkelig give meget energi når vi vælger at tage os af de ting, som har samlet sig i bunker, i skuffer og skabe eller i små, skjulte hjørner i vores bolig. 

Hvis du har modstand mod at rydde op kan det være forbundet med de følelser, som rodet repræsenterer. Det kan være du føler fysisk ubehag, eller også er du en af dem, som ganske enkelt undgår at komme i nærheden af de svære steder.

Uanset årsagen kan det varmt anbefales at tage fat og få ryddet op. 

På den anden side af oprydning – stor eller lille –  venter dig en skøn, let og behagelig følelse – sammen med en masse overskud og energi. 

 

Jeg håber at du kan bruge denne indre rejse til at få taget fat i noget i dit liv, som er klar til at blive transformeret til energi og overskud.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrev liste, hvor jeg deler erfaringer, tips og gode tilbud. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via det link, som er nederst i de emails, jeg sender til dig. 

med kærlig hilsen 
Joyann Nielsen
Joyful Living