Spirituel hverdag på den jordnære måde

Vil du være med til at sprede mere lys, kærlighed, glæde og velvære i din hverdag?

Jeg forener det kreative og det spirituelle i en helt almindeligt dagligdag. Jeg hjælper dig med at åbne døren til der ekstra dimension i livet, som løfter dig og gør det lettere at finde en dybere glæde, et højere formål og en tiltrængt lethed i en tilsyneladende dyster og tung verden.

Sammen kan vi gøre en forskel via fokus, bevidsthed og de små konkrete forandringer i hverdagen.

Glade tanker fra
Joyann Nielsen – Joyful Living

Jeg tilbyder

Mala halskæde med blå angelit og mørk lilla ametyst

Joti Malas

Joti Malas er mine egne håndlavede yogasmykker, boheme smykker og malas.

Min intention med Joti Malas er at skabe smykker som – ud over at  tilføje skønhed til din hverdag – vil være et redskab til at minde dig om dit spirituelle selv hver eneste dag.

Hvert eneste smykke er skabt med kærlig opmærksomhed og indkodet med spirituel intention og mantra magi.

Se alle smykker i shoppen her

Space Clearing sessions

Space Clearing

Space Clearing omfatter afbalancering af den usynlige energi på et sted, udrensning af gammel, tung energi og forankring af nye, positive intentioner og energier.

En Space Clearing session kan fx fokusere på at skabe rum til kærlighed, velvære, intuitiv åbenhed, klar kommunikation, lethed, overflod, tryghed, fællesskabsfølelse, flow eller glæde.

Joyful Feng Shui

Du har mulighed for at skabe rum til mere glæde, overskud og flow i dit liv igennem øget bevidsthed om det, du omgiver dig med.

Joyful Feng Shui sætter fokus på, hvordan du støtter dine intentioner og ønsker gennem din bolig samtidig med, at du opnår mere balance og harmoni. Feng Shui handler om velvære, udvikling og overskud ved hjælp af bevidst indretning af bolig og arbejdsplads.

 

Personlig mala meditationskæde

En unik mala som er skabt til dig er en daglig påmindelse på din spirituelle rejse. Perlernes smukke, dybe farver og energien i  de udvalgte sten og krystaller hjælper dig med at huske dine intentioner i hverdagen.

MALA WORKSHOPS

– lav din egen unikke mala med 108 perler

  • Har du lyst til at fordybe dig kreativt sammen med andre kvinder?
  • Har du lyst til at lære mere om krystaller og deres energier?

Så tag med på Mala Workshop med Joyann.

Næste Mala workshops hos Joyful Living er lørdag d. 24. august. Jeg holder også en Mala workshop på sydfyn d. 13. august.

Space Clearing sessions

Portrætfotos og produktfotos

LIGHTWORKER PHOTOGRAPHY

Håndlavede spirituelle smykker

Blog

Hvad er en MALA?

En mala meditationskæde er en cirkulær og ubrudt kæde - uden lås-  med 108, 54 eller 27 perler. En traditionel mala bruges til at tælle matras og bønner eller til at gentage positive bekræftelser og intentioner.Ordet mala betyder en krans. En mala er en...

Sådan laver du Golden Milk – en gudedrik

Golden Milk - eller turmeric milk -  er en drik i stil med chai, og den varmende herlighed er som en fantastisk gylden latte. Golden Milk er primært lavet på gurkemejerod, som er det der giver den flotte gule farve. Ja, det er karrygult - for gurkemejerod er også det...

Hvad er et mantra?

Et mantra er en lydvibration. Mantras er universelle, og hvert mantra har en specifik effekt på vores krop/sind.  Mantras ændrer og løfter din bevidsthed gennem den måde tungen bevæger sig i munden og den konstante rytme, når vi chanter mantraet. Mantras stilner...

Om Joyful Living

Joyful Living er funderet i en naturlig hverdag.

Vi rummer hver især det, der skal til for at finde glæde, dybde og retning i livet. Du kan finde svarene inde i dig selv – og processen handler om at afdække og fjerne de blokeringer, som står i vejen for, at du kan høre din sjæls stemme. 

Læs mere om Joyful Living

Joyann Nielsen

Jeg har været engageret i personlig og spirituel udvikling siden 1984. På vejen har jeg lært mange skønne redskaber at kende, alle med samme formål: At åbne krop og sind for at kunne høre og følge sjælens stemme i hverdagen – for det er her, glæden bor.

 

Mere om Joyann Nielsen